Normaal

Sportfunctionaris

Ben jij een gebeten door sport en wil je je gemeente hierin ondersteunen?
Je bouwt de sportdienst van de gemeente uit en coördineert alles van sportactiviteiten. Je bent verantwoordelijk voor de administratie en het beheer van de sportruimtes. Je zorgt dat op tijd het nodige sportmateriaal wordt aangekocht. Je stelt een sportbeleidsplan op waarin je de belangrijkste acties plant voor de komende jaren. Je maakt promotie voor sport in de gemeente, je ondersteunt initiatieven of zet er nieuwe op. Je organiseert sportanimatie, sportcursusen en sportkampen voor mensen uit de gemeente. Daarnaast heb je veel contact met de sportorganisaties uit de buurt. Kortom: je staat in voor het sportbeleid, de sportpromotie en de sportanimatie op lokaal en regionaal vlak.

Je houdt van een actieve en afwisselende job. Je houdt rekening met verschillende meningen en belangen. Voor de sporters ben jij de persoon waar ze terecht kunnen met hun vragen en bedenkingen.

Met wie werk je samen?
Je werkt samen met de verantwoordelijke van de gemeente (schepen, gemeentebestuur). Je kan ook bij de provinciale sportdienst werken of bij BLOSO.

Wanneer werk je?
Werken buiten de kantooruren in de vroege avond, tijdens weekends en schoolvakanties schrikt je niet af.

Voor wie werk je?
Je komt het meeste in contact met de sporters uit je gemeente.

De opleiding

x


Is dit niet helemaal wat je zocht?

Vul de vragenlijst in en kom te weten welke beroepen bij jou passen