Straffe beroepen!

Lotte de zorgkundige

Patiënten verzorgen of bijstaan in moeilijke momenten: het zijn maar enkele voorbeelden van wat een zorgkundige allemaal doet. In haar job moet Lotte heel wat verpleegkundige taken uitvoeren, want zij ondersteunt de verpleegkundige. Meer weten over dit hartverwarmende beroep? Kijk snel op de beroepenfiche van de zorgkundige.

Ahmed de boekhouder

De cijfers nakijken, de facturen opmaken, de bankverrichtingen uitvoeren, ... Daar zorgt de boekhouder voor. Zonder boekhouder Ahmed weet men niet hoe het financieel gaat met de organisatie of het bedrijf. Meer weten over Ahmeds verantwoordelijkheden? Kijk snel op de beroepenfiche van de /beroep/boekhouder.

Ben de verpleegkundige

Op heel veel verschillende plaatsen ontmoet je hem of haar: de verpleegkundige. Ben zorgt ervoor dat je de beste zorgen krijgt ... Meer weten over deze job met een hart?  Kijk snel op de beroepenfiche van de /beroep/verpleegkundige.

Els de monitor-begeleider in de sociale economie

Mensen begeleiden tijdens het uivoeren van hun werk, taken uitleggen, ... : dit en nog zoveel meer is de taak van de monitor-begeleider in de sociale economie. Els zorgt voor elke werknemer uit zijn team, maar zorgt ook dat het werk op tijd af is. Meer weten over Els haar sociale én techische beroep? Kijk snel op de beroepenfiche van de begeleider in de sociale economie.

Wil je meer weten over welke beroepen er bestaan in de social-profit? Kijk snel op onze beroepenfiches

Wil je andere straffe beroepen aan het woord horen? Check de ambassadeurs op onze videowall

 

Ontdek de sociale sector

Kies je beroep

Anderstalig?